Visum är på G!

Nu är nog mitt visum på G, hoppas jag iaf. Jag har svarat på sju helsikes många frågor och sen skickat alla de 27 tusen papprena och mitt PASS till Danmark och jag ber till gudarna att jag fåt tillbaka mitt pass igen... man kan ju inte lita på de där rödvita människorna i vårat grannland, för man kan ju inte lita på nån man inte fattar va det säger ;)

Inte har jag fått en gård än heller vilket gör mig jätte nervös, kommer jag ens få en gård? kommer jag få åka i väg? uuuuscha va nervös jag bliiir!


justia, jag var ju på en intrevju med en tjej för några veckor sen för att få kunna åka, det gick jätte bra och vi skickade i väg papprena och sen fick jag hem en massa papper där det stog att jag blivit godkännd att åka men att dom inte hade en gård åt mig än utan fick vänta med det ett tag och som sagt jag väntar och väntar.
Fick ett telesamtal i från danmark i går men jobbade så jag kunde inte svara och frågan är ju nu, är det företaget eller är det posten där nere som vill meddela att mitt pass har blivit stulet av en lite sketen sommarjobbare? eller vad äre för nisse som har ringt... aja, är det nå viktigt så ringer denne nog upp igen skulle jag tro=)

I morgon ska jag skicka i väg papprena om internationellt körkort så man har det gjort:)

har nog inte nå mer att uppdatera för tillfället sååå höres hääj!

RSS 2.0