Ingenting väger 20 kg!

Jag har nu packat klart den stora väskan men jag har ändå inget med mig, jag tycker det är lite konstigt att ingenting väger aldeles under 20 kg... inte undra på att jag som är något väger så mycket om ingenting väger 20 haha;)

jag har ju dårå lite små problem med att hitta allt och finna orken, eftersom jag inte jobbat sista veckan har jag blivit så förbannat med seg och trött:( pigg när man jobbar och trött när man är ledig, det är oxå en konstig sak...

och fy va tjafs det har varit med mitt förbannade Ica BANK kort då... nån idiot på kundtjänsten sa att jag skulle hinna få den innan i morrn, så efter en massa MASSA skrik och bråk och nån tår så vart det ganska bra endå;) 

Detta är nog mitt sista blogg inlägg i sverige för i morrn åker jag till mormor och morfar och sen bär det av.
Maila mig om det är nått ni vill=) [email protected] är min adress och om ni vill öka chansen till att få ett kort i brevlådan så kan ni skicka era adresser med;)

Tack och hej sverige!

REEEESPLAAANER!!:D

I går skaffade jag skype... vet inte riktigt hur skiten funkar men det ska nog gå bra=) Det är nu ca 3 dagar och 12 timmar kvar tills jag ska ha kramkalas hemma med mamma och pappa för att sedan dra mig vidare till Mormor och morfar för en " över nattning" ( kommer inte kunna sova... så skicka så mycket sms och ring så mycket ni kan den kvällen)

Jag fick i dag hem mitt pass och ALLA mina flygbiljetter, jag kommer bli jävligt bra på att flyga känns det som eftersom jag ska först i från arlanda till Danmark vänta där i någon timme för att sendan flyga där i från till Singapor dit kommer jag fram vid 10 tiden på förmiddan( lokal tid) kommer vara där hela dagen, antagligen gå på en guidad rundtur i stan och så eftersom flyget till  Nya Zeeland inte går förens vid 8 tiden på kvällen och jag anläder i Nya Zeeland vid jaa.. fan.. glömt bort när jag kommer fram, men tror det skulle vara på förmiddagen det med. Lokal tid då.. så jag kommer inte ha en anning när jag är framme i svensk tid haha=)


I morgon ska jag fixa det sista, nya skor och hygienartiklar och dyligt... samt städa rummet och packa det sista... bestämma vad jag ska ha på mig när jag flyger med:)

TAGGAD!!!

Nya Planer i Landet Carro!

Nu är det nya planer som gäller, jag är inte längre Carolina bonde på en mjölkgård med 250 kor på Nordön, piga åt 4 barn mellan 8-16 år, utan nu är jag Carolina bonde på en mjölkgård med 600 kor, piga åt 3 små barn 1-2-3 år, sambo med en tyska!

jaa jag fick byta gård av någon anledning som jag ännu inte vet och kommer nog inte få reda på heller men det är skit samma för detta kommer blir sååå mycket grymmare! :D Vi kommer kunna umgås på fritifrn, dela på en bil så jag slipper köpa en själv, hoppas hon är bra på engelska :P

I morgon jobbar jag SISTA dagen på ICA detta år, känns skönt och tråkigt gillar ju alla mina stolpskott som kommer in;)




En anning oskarp bild på stället jag jobbar, men jag kan ta en ny och fin bild i morgon:)


Hujame, skärpning!

Hej hopp kallestropp!

Nu har det beställts kläder för nästan 2000 KRONOR!! hujame va peningan dä går åt nu.

Jag sitter och kollar min mejl typ 200 ggr om dagen nu då kontoret skulle skicka ett mejl med mer info om familjen, när jag ska åka och vart jag ska bo mer exakt. men IKKE skickar de nått, klart det inte skickar nått när det är helg men det kan inte hjälpas, kollar där hela tiden endå men får inte nått.

jag tycker det är dåligt att dom ALDRIG hör av sig, jag har laggt ner hela min själ och ALLA mina pengar för detta och jag kan säga att det inte är en liten summa och då förväntar jag mig att dom ska höra av sig lite mer, berätta vad som händer. jag vet inte ens vilken dag jag ska åka, om mitt visum gått igenom eller om jag ska växla lite pengar innan jag åker.... fy..:(

Nervös så fort jag tänker på att det bara är 2 veckor ( tror jag ) innan jag åker, tror ju att det blir den 2 oktober men man vet ju aldrig...




FÅR JAG PRESENTERA ( DAMDAMDAMDAMDAM) CAROLINA MJÖLKBONDEN!

japp nu äre dårå klart, jag ska dra mitt feta arsel till landet Nya Zeeland och jag kommer att jobba som mjölkbonde och huspiga. Jag kommer att bo med en familj som består av 4 barn och en pappa.

i morgon kommer jag nog att åka in till hudiks centrum för att inhandla blant annant jobbarkänngor, lite kläder och annat skrot inför resan.

Det kommer ju inte bli skitjobbigt att bo i detta land iaf.
Det kommer ju inte bli skitjobbigt att bo där vill jag mena...

Vad jag är taggad!

jag är så himla taggad på att åka att jag inte kan sluta tänka på det:D

Men kan inte sluta tänka på det som kommer bli jobbigt heller, att inte kunna prata med mamma om saker som har hänt under dagen.
Varje kväll berättar jag vad jag har gjort, vad som har hänt och vem som har sagt vad mm till mamma, vilket jag inte kommer kunna göra och det är nog de jag kommer sakna mest! men kommer ju ha denna blogg att skriva av mig i ibland.


Nedräkningen har BÖRJAT!

NU HAR NEDRÄKNINGEN BÖÖÖRJAT!!! Nu är det bara 4 veckor kvar och nerverna börjar jaga mig.

Jag har inte fått en gård än men jag har hört att det inte är säkert att man får en gård på engång heller utan kanske får en när man kommer fram.
Jag har nu bestämt att jag ska skicka i väg ett mail till huvudkontoret och fråga om man kan få "bestämma" plats på planet eftersom jag är så pass lång ( 184 cm ) så har jag väldigt långa ben och skulle nog inte klara av att sitta i ett vanligt säte så himla långt utan hoppas på en plats vid nöd utgångarna där det finns mycket pats för benen=)

Jag har även varit på kräftskiva med lite folk som jobbar med AgriVenture ( företaget jag åker med) samt LRF ungdom. Jag och bror åkte och det var himla skojj att träffa folk som har varit där borta redan, fick lite tips och trix.

Allt känns bra nu, allti från resan till pengar till packning, det ordnar upp sig nu;)

skriver när nått mer kommit upp.

RSS 2.0