Semester tider!

Nu ar semestern avklarad, storstader, 500 MIL bil resa och 2 kg fetare sitter jag nu har hemma pa garden och har nara till tararna da jag langtar hem sjuuukt mycket. jag saknar min Familj, min by, mitt ica, mitt bakande, min sang och mina djur! sa om nan har na visa ord att dela med sig sa var inte blyg att framfora dom i kommentarer har nere. Det ar 7 veckor kvar nu, igentligen ar det ingenting....men anda en evighet.

Min stad ar i kaos och jag ar fattig som aldrig forr. nar fy va det inte ar bra nu kanner jag... far ga over till att skriva om semestern ist.

Sydney var ju ratt coolt och mysigt pa sitt vis, och en vecka var precis nog. Ni vet ju vad jag holl pa med sa vi snackar om nordon ist...

500 mil vart det i bilen pa jag tror 12 dagar, sov i bilen alla natter utom 2 for da sov vi hos Nordons Getbonde Micke.
Jag har sett sa fina strander, berg, trad, och en massa annat pa dessa 500 mil! vi akte liiite for mycket bil for varat egna basta men jaja, det var la trevligt iaf.
jag vet inte vad jag ska saga direkt... det var fint.

jag vill ta tillfalle i akt och tacka Oskar backstrom som har statt ut att  umgas med mig 24/7 med bara toan som enda egna tid, i 3 hela veckor TACKAR for att du ar som du ar! jag har verkligen haft jaaaavligt roligt, en toppen res kompis ma jag saga! sa nu vil jag bara saga FUCK OFF.... ELLER? haha <3
Tack for att du korde 490 mil oxa... ( jag korde bara 10 mil... moaha)

I morrn ska jag borja mjolka getter igen... jag saknar att jobba med kroppen sa det ska bli skont att fa rora pa sig igen. jag har faktiskt saknat mina getter de sista dagarna.

jag vet inte vad jag ska skriva kanner mig lite nere.
Hoppas syster tar sig till Thailand ok.
min bror fyller ar snart och jag kommer inte vara dar ;(


Nu ska jag ga och sova nan timme, kanske vanta pa att mamma ska komma in pa skype, vore kul att snacka av sig lite... eller sa jag ska ara sova bort hemlangtan och inte snacka med nan dar hemma... far se vad som hander. 

Ta hand om er, Puss o kram i fran en lite deppad Carro, kom ihag att peppa for allt ni kan nu. for ni vill vell inte se mig pa ytligare 7 veckor? 

<3<3<3 

Fuck Off 



Big City Life- Sydney.

Nu sitter man har i sydney efter 6 dagar och 3 dagar aterstar i denna stor stad som verkligen tar pa krafterna, ni som kanner mig vet att jag inte gillar stader... annu minder STOR stader. Konstigt nog har det gatt javligt bra, vi har gatt pa stan en herrans massa timmar, vi har sjalvklart sett Opra huset och bron vi har aven varit och kollat in akvariumet och Wildlife park dar de hade koalor och kangrur. Det har som vanligt i mitt liv har borta blitt lite alkohol, traffat en massa nya vanner- Vanner man aldrig mer kommer se men som man anda alltid kommer komma ihag.

I kvall ska Vi pa bio, varldens storsta skarm tydligen. Filmen heter Titanic och det ar en uppfoljare av den forsta, lite mer material och sa, 3D sa klart.

I morgon ska jag bryta mitt monster som landkrabba till en val pa brada, leta vagor som aldrig forr... planerar att overleva det med. Pa lordag ska vi leta lite sovenirer till Oskar da han har tappat bort alla sina han kopt... ratt klantigt men han har ju rakat ut for lite FAIL under denna resa han. 

Oskar glomde sitt visum-Tappar bort saker och ting RATT ofta, men det ar ovanligt mycket WIN pa denna resa... kan det betyda att vi har alla WIN har och alla FAIL pa nordon sen?... ska bli intresnat att se... vi reser ju med bil, ute pa bonnvischan, ensama och overgivnan pa nan liten road med narmsta mack 5 mil bort... Och Ja mormor vi ska ta hand om oss, inget att vara nervig over. jag kan bade  slass och lura folk sa det ar mig de ska vara radd for haha! 


min kamera har gatt at helvete med. 

Ni ska jag bjussa oskar pa mat for han har bjussa mig en massa har i veckan. 
Komentarer valkommnas varmt. 

Puss o Kram!





 

En bild

sa har sag det iaf ut. finns flera bilder men ni far bara en =) haha sa himla fin bild haha:D



Tyvarr var det ju bara mina ben som kom med pa bild... hahaha


RSS 2.0