fan ta er!

har skriver jag inlagg som ar sa javla langt och sen lagger upp bilder som sakert tog 10 min PER bild att fa in pa denna skit dator och man far inte en endaste liten kommentar OM NATT!!!

nu behover ni inte skriva natt bara for att jag ar lite arg pa er...

tanker iaf inte uppdatera pa ett bra tag! sa glom att ni far veta vad jag gor pa ny ar era satar!


jaa jag ar lite less pa riktigt... men det gar over!

Bilder!


julsprit!


julmidda


vandring i bergen



sjuuukt hogt upp pa ett berg. super nojd! ;D palla bilder!! javla sego dator!!! vi far ha bild kalas hemma hos mig nar jag kommer hem for detta orkar man faan inte med!

GOD JUL GOTT FOLK!

Nu har julen kommit och gott i rask fart, och den har varit helt awesome! Lite mer som en midsommar an jul har det kannts som men det gor inget, jag hade roligt och det var varmt ute!

Julen firades hos Ida och Fredrik som bor i mayfild?(stavning) det ligger en och en halv timma bort i fran lincoln dar jag och erika bor. Borjade juldagen med att dra till stranden for lite sol och bad, det blaste lite for mycket for att det skulle vara riktigt skont men det var nice med lite sol och hav pa juldagen sa dar.
Sen vid kalle anka tiden drog jag och erika hem for att fixa det sista, duscha och hamta maten som vi hade in forskaffat oss sen bar det ivag till de andra nissarna som hade borjat att duka upp langbord ute pa grasmattan nar vi rullade in med parlan.

Maten var latt lagad da jag och erika redan gjort skinkan och kottbullarna, sa vi fraste pa lite "prins"korvar, gjorde jansson och potatisgratang, koka agg som de sedan lades majjo och rakor pa. lax fanns sa klart oxa med pa listan! Men julmusten vart utbytt mot vanlig coca-cola... GOTT VART DET IAF!!!

Efter maten hade laggt sig borjade det pimplas lite alkohol och julklapps-spelet satte igang. jag fick en sparbossa, klubba och en biltvattar borste! super nojd aven om oskar tog den saken jag IGENTLIGEN vilja ha men men sant ar livet.

annandag jul satt vi och spelade kort hela dagen.... drack en ol och bara softa, sen drog vi in till by och at mat, lax och potatis med sallad, GOTT.

Dagen efter annan dag jul, alltsa igar, sa var jag, Carolina Halvarsson och besteg en massa berg. Det tog 6 och en halv timma att ga, jag har skavsar pa fotterna och mina vader varker, inte sa farligt som jag trodde men det kommer vell mer i morrn. bilder kommer senare i kvall eller i morgon. SKIT haftigt vart det, men jag gor fan inte om det.
jag kan ga hur langt som helst sa lange det ar platt, att ga uppfors i timmar och sen nerfors i timmar at det VARSTA JAG VEEET!!!  sa lite klagande och " leka grinunge pa 5 ar" var min grej tills jag kom pa att fan va coolt... jag bergsvandrar med en underbart utsikt, med min syster pa nya zeeland. COOLT vart allt jag tankte pa da:D

i dag har jag och erika ate en pizza och sovit... deg dag som ska fortsatta med kanske lite glogg, en film och jag kanske ska aka in te affarn och handla lite godis.... For jag far ata godis och sant skit nu innan ny ar, har ju gjort det hela tiden sen jag kom hit men om jag ska ga ner de sista kg innan jag kommer hem maste en hogre vaxel sattas in!
Sa efter nyar blire inge dricka eller godis... bara popcorn om det ska festas till... och sa klart ar alkohol tillatet pa hela resans gang, sa kul ska vi inte ha det att dra i fran det . haha! ;D

Hur har eran jul varit? vad ska ni gora pa nyar? vad hander hemma?

Gott nytt och God fortsattning till er alla kara slaktingar och vanner! <3

Erika, shopping, 15 kg, lussebullar och paket!

Nu har ju min stora syster anlant pa nya zeeland och i min sang, jaa vi delar sang, vissa dagar ar det mysigt vissa dagar minder mysigt. Jag gillar att hon ar har iaf... vi har bakat lussebullar som faktiskt smakar lussebulle och ar gula vilket de inte gjorde sist jag bakade... lite missbildad vart de for jasten i detta land ar dum i huve!! men folk gillade dom nastan iaf;d haha

satan i gatan va jag har shoppat nu! jeans, en massa t-trojor, skor, troja, jul/nyars klanning, smycken och krimskrams! och summan slutade inte under 2 papp heller.... MEN eftersom jag nu har gatt ner 15 HELA KG sa har jag bestamt att jag ar vard att se bra ut med! semestern far jag tanka pa lite senare haha! Sa nu ar verkligen alla donationer till en fattig getabonde valkommen!

Jag och min syster har fatt paket hemifran, med allt gott och blandat man kan tanka sig! aven en julskiva, vi satte pa julskivan och borjade rota runt bland alla pepparkakor, trisslotter och glogg bag-inbox nar kanslorna tog over och jag fick avbryta min lyckliga stund med att sitta pa sangkanten och grina en STOR skvatt! jag kom namnligen pa att jag INTE kommer vara hemma i jul, jag kommer INTE baka, laga mat, gora ostkaka, aka till farmor och farfar pa julmidda,sla in en herrans massa paket, prata med mamma och pappa, spela julspelet med familjen, jaa alla det dar. jag brot ihop men nu mar jag battre. Sa tro inte att det ar SKIT latt att inte vara hemma vid jul... julen ar ju de absolut basta jag vet. sa nu vet ni det, inge mer snack om julen nu for da grinar jag igen!

Men tack som faaaasen for paketet, fy va glad jag ar att ni skickade allt detta dar! ALSKAR ER!!

i gar var det 33 grader varmt har... det var steeek!

jag har en bonna branna sa jag inte kan ga ut utan natt pa armarna haha. saaa jalvla fuuult! men jag gillart^^


nar nu ska erika sitta och norda lite.

ALSKAR er sa fruktansvart mycket familj och vanner!


Min forsta REBUS!

Jaa for att gora det lite roligare for er att lasa min blogg sa har jag gjort en liiten liiiten rebus som ni ska losa, och den som far till ratt mening vinner ett vackert pris som levereras nar jag kommer hem, det blir vell roligt? ;D

aa justia, det ar en bild rebus:D

I +  (det ar motsatsen till natt pa bilden) + har +  +  med den nya lagade +  = vada?

haha sa javla dalig pa rebusar.. men forta med ratta svaret vinner. hahaha


fan va jag hatar att lagga upp bilder med denna dator.. tar 500 jacla ar, kanske far upp lite fler bara for eran skull, bloggar utan bilder ar som att lyssna pa en mp3 fast man ar dov... typ...

 Midda pa MIN bil.

 3 Muppar aker racerbat, jaa jag blir inte brun har heller! bara rod och sen vit.. men jag har iaf solen och varmen. haha

 2 Taggade brudar.

 har leker de harsalong, pojkarna haha

Sa lite bilder sa nu hopppas jag pa en massa ratta svar,  komentarer och doningar for detta tog fan 1000 ar! hatar bilder!;(


13 KG KARLEK!

jaa ater till en siffra i min lilla blogg... vill bara beratta att jag ar hela 13 kg lattare nu an nar jag satt pa planet med min feta rov! hoppas det haller i sig sa jag inte blir small fet igen och ni tror att jag ljuger nar jag sager att jag gatt ner 13, JAA 13 kg! hihi!;D

Carro Carrot ar lyckligare har och nu an hon vart pa flera ar!

Sa vill passa pa att tacka ALLA som hjalp mig komma hit, Mamma och pappa sa klart som satte mig i erbete hela sommarn, Artan som bakat hallbrod med mig! TACK TACK TACK evigt tacksam for att ni finns och hjalpt mig till dennA drom! Forlot for att jag INTE saknar er mer an jag gor, sjalvklart skulle jag villja sitta i soffan och snacka med familjen eller med vannerna.. men jag lever som i en drom varld och vill inte byta detta mot natt, ingentingen! Sa tack!!

 blir fan lite grin fardig nar jag tanker pa hur mycket ni hjalpt mig hit, och hur lite jag kan betala tillbaka den kannslan. jag hoppas ni alla ar eller kommer bli lika lycklig som jag ar nu! hjartat slar dubbla slag av lycka!

JAG ALSKAR ER!

OS mastare!

Japp nu har jag tagit guld i OS tureingen med, som for ovrigt var GALET roooligt!

Borjade dagen med att kliva upp (daah) haha, pa fredagen jobbade hela dagen och sen fick jag med mig ganget -Oskar in pa harry potter pa bio, treevligt, sen drog Ida, jag Fredrik och Jocke hem till ida och fredrik, sov over dar.
Lordag sa akte vi in till ashburton och handla kott och frukost sen vidare till spritbutiken och dar handlades det pa som aldrig forr!! vidare till stallet OS  skulle hallas i, klev ur bilen och oppnade mina forsta Vodka drink for dagen.
Drickadet fortsattes ute pa Os planen, vi Drack och Brillierade vi i varat lag och lagandan var pa topp!

Efter vi tog hem segern sa grillade pojkarna kottet och vi tjejer satt pa biltaket, snacka tjej snack och drack vodka i solskenet. Sen vart det mat och kan saga att det fan behovdes efter allt springade och hoppandes i stora sackar och en mega hinderbana sa carrot trodde hon skulle DO!! konditionen ligger under havsniva, om man raknar i fran ett berg... alltsa jaaavligt illa! haha!
Sen borjade festandet pa riktigt, roooligt som fasen hade jag, traffa en massa nya manniskor.

Mina vanner ner i fran Invercargill ( dar jag bodde forr) kom upp pa OS med, faaan va roligt att se alla igen! och sen kom ju Marie upp oxa, heelt underbart att se den harliga bruden igen!

Jag tackade for mig vid 5 halv 6 pa natta... la mig i en bilskuff och forsokte sova, kallt och javligt! MEEN
blir sa javla glad bara jag tanker pa lordagen!

Sondag, pigg som en raka pa de 7 haven ( pa riktigt, ovanligt pigg efter en 16-17 timmars drickande)
Hen till Ida, at en pizza ( svulligt jag vet, men man far svulla ibland, bara det att jag skriver har NAR jag svullar och inte nar jag INTE gor det... sa tro inte att jag svullar jamt nu haha=) Sen skulle jag och Ida baka lussebullar...

Behover jag skriva att det vart ett sort fett FAAAIL pa de? eller forstog ni med att det skulle ga at skogen? 
Saffran i detta land smakar inte saffran och det blir inte gult av det, till och borja med, sen har de inte parlsocker har som jag alltid har pa mina dar hemma utan man far ta russin som ar jatte vidrigt, sen vart ju smeten at helvete... sa vi la allt i en skal, halde i ALLA russin och sen in i ugnen som EN fet bulle med russin i... tog sjalvklart ut den for tidigt sa det var kladdrussinbulle innuti... pojkarna at for att vara snalla, man vet om man gor ett daligt jobb, for se tar ALLTID 2 ggr annars... nu at det knappt upp de stackarns sma liven.. nasta projekt: PEPPARKAKOR och kanske ett och annat PEPPARKAKE HUS!! 

det var min helg det.. 

hur har eran helg varit? 



 

Choklad!

Nu har jag smallt i mig nagra rutor choklad, har varit sa jaaavla sugen pa det hela dagen, enda fran nar jag vakna, det var till och med sa illa att nar jag mjolkade sjalv nu pa kvallen sa var jag sa arg, uscha va forbannad jag var, cholkad suget och att mjolka sjalv gar inte ihop... jag vet det nu... nar jag vart klar sa skynda jag mig in, bytte om och slangde  mig in i bilen, plattan i mattan och ivag till 'ica" handlade en morot ( CarroCarrot), balsam och en choklad kaka... aven om jag bara at mindre an helften sa kanner jag mig saaa aklig nu... sa dar ma illa fy fan i helvete choklad javel kanns det... far nog ut och ga bort den nu... ;(

i gar sa min chef sa har : Carro, det finns inte sa mycket att gora nu, eller det finns saker vi KAN gora men inte MASTE gora, sa om du vill aka och shoppa sa kan du det, ta din tid men va hemma till mjolkningen bara. " haha fatta va nice att fa lon for att aka in till ett kopcentrum och kolla runt;D

I dag har jag varit i ostfabriken och gjort ost, hall i hatten Karin och Britt-inger for jag har4 gjort.... damdamdamdamdam HALLOMI ( stavning?) sa nu kan jag det;D ska prova pa ko mjolk hemma sen:D
Problemet bara ar att ALLT i fabriken ar gjort for pygmeer, och ni vet ju alla att jag ar en jatte och ingen pygmee sa nu har jag forbannat ont i rygga... tacka vet jag stagsla^^ haha

nae nu ska jag ringa ett eller flera samtal, maste planera in Fijioarna nu...

Tjoflang!

RSS 2.0