Dagarna innan intervjun.

Det är ju så här att denna blogg är skapad för att nära och kära ska kunna ha nån koll på vad jag har för mig när jag åker till Nya Zeeland.
Tänkte nämna lite om varför jag ska åka, vad som händer just nu och lite om kännslor inför allt detta.

Jag har valt att åka till Nya Zeeland för att jobba på en fårgård och inom hushåll. jag har valt att arbeta med både inne och ute syslor för att jag älskar matlagning, barn och att dona inne samtidigt som jag gillar att arbeta hårt med kroppen och då tror jag att fårhållning är ett bra val då jag redan kan så mycket om kor och att mjölka. Jag är ju en människa som vill lära mig nya saker hela tiden så att lära sig om fårhålling är ju inte så dumt:)

Just nu håller jag på att få nån koll på alla pappren som ska skrivas och lite så, för jag ska på intervju hos en tjej som har rest med detta program jag ska åka med för några år sen, hon ska hjälpa mig att få till allt rätt och skriva i yttligare lite papper för att sedan skicka i väg ALLT till programets ledare och fixare:)

Jag vill bara lägga till här i första inlägget att jag inte kommer skriva på " fin svenska" eller stava rätt alltid, eller ens skriva meningarna rätt, utan jag skriver som jag tänker och pratar. Stör ni er allt för mycket på hur jag skriver och stavar så kan ni ju skaffa er nå bättre att göra än att hänga här inne med mig:)

aja tillbaka till änmet. mina kännslor inför detta just nu är lite små panik då jag inte vet om jag fått ihop alla papper som behövs, jag är jätte nervös men samtidigt så otroligt taggad att få åka i väg till ett land där det är sommar under sveriges vinter. och jag kommer att vara borta i 6½ månad och sen kommer jag hem till våren igen. Jag är lite nervös då jag aldrg i mitt liv har varit borta hem i från så länge, men känner på mig att det kommer att gå bra så längen jag hamnar i en familj som är snälla och bra och Sociala.

Jag fick hem första referensen i dag med och den var helt galet bra, blir så varm i hjärtat så fort någon säger eller skriver något bra om mig.


Kommer inte skriva så mycket i denna blogg innan jag far i väg men ni kan ju kolla in då och då, kan ju ha hänt nått här inne. jag åker föresten i början på oktober.

Tack för denna gång. Over and out <3


RSS 2.0